Home > Blog
Zoek
Nieuwe makelaar Max van der Put stelt zich voor

 De plek waar u zich thuis voelt, dat is uw woning. 

 Daarom is mijn motto en doelstelling als makelaar:

Ontroerend goed in onroerend goed!

 Als zelfstandig makelaar vind ik, bij de verkoop van uw woning, die koper die zich daar thuis zal gaan voelen. Bent u op zoek naar een woning, dan ga ik voor u die woning vinden, waar u zich thuis zult gaan voelen. Bent u op zoek naar bedrijfs onroerend goed, dan vind ik de oplossing die past bij uw visie en ambities.

 Mijn kracht ligt in verkoop en aankoop, huur en verhuur. Bij het Makelaarscentrum werk ik hierin samen met vakmensen op het gebied van bouwkunde, taxatie, fotografie, marketing, hypotheken, (ver)bouw, styling, tuinaanleg, onderhoud enz. Kortom alles wat nodig is om het hele plaatje voor u rond te krijgen.

 Met raad en daad sta ik u bij in dat hele proces, waar altijd meer bij komt kijken dan je verwacht.

 Samen stellen we een plan op hoe we uw doelstellingen zo goed mogelijk, en in het tijdsbestek dat voor u van belang is, kunnen verwezenlijken

 In de afgelopen 30 jaar ben ik zelf 20 keer verhuisd, heb ik 6x mijn woning ingrijpend laten verbouwen en heb ik 3x een nieuwe woning laten bouwen. Ik weet uit persoonlijke ervaring wat daar allemaal bij komt kijken. Ook op het gebied van bedrijfspanden heb ik veel ervaring opgedaan, zowel als gebruiker en als belegger.

 Daarom kan ik u vakkundig begeleiden in alle aspecten van uw onroerend goed transactie, van vinden tot verhuizen, van verbouwen tot uw huis zo aanbieden dat het de potentiële koper of huurder aan zal spreken; en ik doe dat met passie en plezier. 

Uw belang als mijn opdrachtgever staat daarbij  altijd voorop.

 In Zoetermeer ben ik de Noordhove specialist, maar daarnaast kan ik u in heel Zoetermeer en omgeving enthousiast, vakkundig en met volledige inzet van dienst zijn.

U kunt mij altijd mobiel bereiken: 06-513 22883 of mailen: maxvanderput@makelaarscentrum.nl

| 08-12-10 | 00:00 | 0 Reacties

Plaats een reactie

Naam: 
E-mail: 
Reactie: 
  Vul het nummer links hieronder in:

Zoeken

NEEM CONTACT MET ONS OP